Yalova Üniversitesi    bilmuh@yalova.edu.tr (0226) 815 54 00

TEKNOFEST Takımımız "MetalMinds", Sanayide Dijital Teknolojiler Yarışması İleri Kategori'de Final Aşamasını Başarılı Bir Şekilde Tamamladı

2024 TEKNOFEST AKDENİZ, Antalya'da düzenlenen "Sanayide Dijital Teknolojiler" yarışmasında ileri kategoride finalist olarak yer aldığımız T.C. Yalova Üniversitesi başvuru sahipliğindeki "MetalMinds" takımımız, final aşamasını başarıyla tamamlamıştır. Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, üniversitemizin finalist takımını ziyaret ederek projemiz hakkında bilgi almış ve ekip üyelerimizi tebrik etmiştir.
Bu proje sürecinde başta T.C. Yalova Üniversitesi olmak üzere, Sefine Denizcilik Tersanecilik Turizm San. ve Tic. A.Ş. yönetimine, Ar-Ge Müdürü Sn. Mete ÖZCAN ve ekibine katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca, üniversitemiz Altınova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gökhan TIMAÇ’ın akademik danışmanlığı altında, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz Mert KAN, Ayberk KESKİN ve Asım Batuhan DEMİR ile Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz Adem AYDIN, Hasan Kağan EREZKAN ve Yiğit Can GÜNEŞ tarafından geliştirilen otonom robot "MetalMinds" projesinin finaldeki başarılı temsili için tüm ekip üyelerine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.